Vers brood is het lekkerste wat er is!

‘‘Alles wat we verkopen, maken we zelf volgens eigen receptuur’’, met eigen grondstoffen en onze eigen hoge kwaliteitsnorm. Brood met een hoge voedingswaarde, brood dat we zelf ook eten.

Onze broden hebben van meel tot heerlijk vers brood een doorlooptijd van minimaal 4,5 uur. Dit is de tijd die nodig is om de smaak goed te laten ontwikkelen. Als extra voegen we aan het deeg ook nog natuurlijk desem toe, zo ontstaat er een ‘echte’ broodsmaak. Dat proef je en ruik je, brood dat ruikt en smaakt zoals het hoort!

Elke nacht wordt er voor u hard gewerkt zodat u elke ochtend kunt genieten van heerlijk vers brood! ‘’Al langer dan 150 jaar”.
Een greep uit ons assortiment broden;

  • Tarwe rogge,
  • Tijgerwit,
  • Vloertarwe,
  • Wit plaat,
  • Zonnebloembrood,
  • Casino wit,
  • Gildekorn,
  • Grof volkoren,
  • Schippers volkoren,
  • Sesam volkoren,
  • Tarwe knip, – en nog veel meer!

Met vriendelijke groet,
Jeroen de bakker

Holtkamp de bakkerij

Holtkamp de bakkerij sinds 1855